ویزای work permit کانادا :

کانادا سرزمین فرهنگ ها و مردم گوناگون است، بیشتر جمعیت این کشور مهاجران هستند. کانادا را "سرزمین مهاجران" می نامند.
کانادا کشوری توسعه یافته است که از اقتصاد قوی بهره مند می باشد، این کشور دارای سیستم تامین اجتماعی ارزشمندی است.


این ویزا شامل مدیران – پزشکان- صاحبان مشاغل می باشد. کسانی که سابقه کار مدیریتی داشته باشند.

  • متقاضی باید شرایط یک فرد مدیر را در کشور خود داشته باشد.
  • داشتن اموال نقدی و غیر نقدی معادل 400،000 دلار کانادا.

از مزایای این ویزا:

  • بدون نیاز به مدرک IELTS.
  • اخذ ویزای اولیه طی مدت زمانی 2 ماه.
  • خرید بیزینس با 200000$ کانادا
  • بدون نیاز به مدرک تحصیلی.
  • نداشتن محدودیت سنی.
  • امکان اخذ ویزای work permit در کوتاه ترین پروسه زمانی.
  • قابل تمدید به اقامت دائم بعد از یکسال مدیریت بیزینس در کانادا.

(بازار هدف این ویزا ترجیحاً تا سن 60 سال می باشد و شامل افرادی می شود که دارای بیزینس و سرمایه کافی تا سقف یک و نیم میلیارد تومان را دارند.)

K&S GROUP

تماس با ما

نشانی و شماره تلفن

تهران خیابان ملاصدرا، خیابان شیراز شمالی، خیابان دانشور شرقی، پلاک 26، طبقه 4

شنبه تا پنجشنبه : 10:00 - 17:00

تماس: 88623158 - 88623159

شبکه های اجتماعی

WHATSAPP: (+380) 635 126 840

INSTAGRAM: knsiran

EMAIL: info@knsgroup.ir