ویزای تحصیلی کانادا


ویزای PEQ : (روش مهارتهای آموزش حرفه ای)

برنامه مهاجرتی PEQ یک مسیر دانشجو محور در جهت اخذ اقامت دائم کانادا می باشد، این برنامه مختص دانشجویان بین المللی است که در کبک مشغول به تحصیل بوده و در جهت ارائه فرصت هایی برای ساختن آینده آن ها در این استان تلاش می کند..دانشجویان با ترکیب صحیحی از سوابق تحصیلی و مهارت های زبان می توانند برای اخذ اقامت دائم کانادا، تحت این برنامه (PEQ) ، تقاضای خود را بلافاصله پس از اتمام تحصیل و با شش ماه قبل از فارغ التحصیلی ارسال نمایند.

برای واجد شرایط شدن ، دانشجویان می بایست دارای شرایط زیر باشند:

  • مدرک دوره های تخصصی کالج (DEC)
  • مدرک دوره های آموزشی، به مدت 1800 ساعت، کالج (DEP)
  • مدرک فنی حرفه ای – به مدت 1800 ساعت، دارای گواهی حرفه ای تخصصی.

مزایای ویزای PEQ:

  • در حال حاضر سریعترین راه ممکن جهت ورود به کانادا می باشد
  • عدم نیاز به داشتن مدرک TEF، IELTS
  • پروسه زمانی کوتاه ( حدود6 ماه)
  • امکان اخذ اقامت دائم پس از گذشت یک سال از حضور در کانادا

شرح ویزای PEQ :

  • استطاعت مالی حدود0 17-200 میلیون در حساب بانکی ارائه دهند
  • ترجیحا زیر 40 سال
  • افراد زیر 30 سال شانس بیشتری در اخذ ویزا دارند
  • متقاضیان باید حداقل مدرک دیپلم و مدارک مرتبط در زمینه رشته تخصصی انتخابی داشته باشند .

(بازار هدف این ویزا ترجیحاً تا سن 40 سال می باشد و شامل کسانی است که دارای حداقل دیپلم و مدرک فنی حرفه ای می باشند.)

K&S GROUP

تماس با ما

نشانی و شماره تلفن

تهران خیابان ملاصدرا، خیابان شیراز شمالی، خیابان دانشور شرقی، پلاک 26، طبقه 4

شنبه تا پنجشنبه : 10:00 - 17:00

تماس: 88623158 - 88623159

شبکه های اجتماعی

WHATSAPP: (+380) 635 126 840

INSTAGRAM: knsiran

EMAIL: info@knsgroup.ir